Jouw website bovenaan in de zoekmachine op basis van relevante zoekwoorden

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten zetten aan de linkerkant van Google. Van alle internetters vindt 81% dat zoekmachines de beste ondersteuning zijn in het vinden van websites. Daarom is het belangrijk dat jouw website hoog in Google staat.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg jij ervoor dat jouw website goed wordt gepositioneerd in de zoekresultaten van Google. Hoe dit werkt? Zoekmachines indexeren jouw website door te kijken naar de broncode, structuur, content en de links die naar de websitepagina’s leiden. Op basis hiervan bepaalt Google of een website relevant is voor specifieke zoektermen. Doe je dit goed en beter dan de concurrent? Dan kom je bovenaan te staan in de zoekresultaten, zonder dat je geld uitgeeft aan advertenties. De doelstelling van MASJO Social Media Services is altijd om jouw website op de eerste pagina van de Google te positioneren.

SEO en duurzame groei, wat zijn de voordelen?

Goede SEO leidt tot een structurele verbetering van de vindbaarheid van je website en webshop in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Er zijn nogal wat bijkomende voordelen:

  • Een hoge plek zorgt dat je vaker in de zoekresultaten getoond wordt bij relevante zoekopdrachten
  • Een hogere positie zorgt voor meer kliks naar je site
  • Meer onbetaalde website- en webshopbezoekers
  • Minder websitebezoek naar de website van je concurrent
  • Je website of webshop wordt gezien als betrouwbaar
  • Websitestructuur wordt door SEO overzichtelijker voor zoekmachines en bezoekers
  • Zelf toevoegen van teksten heeft grote impact op je online vindbaarheid
[kwoon_step_block icon=””]Zoekwoordenonderzoek[/kwoon_step_block][kwoon_step_block icon=””]Websiteanalyse[/kwoon_step_block][kwoon_step_block icon=””]Adviesrapport[/kwoon_step_block][kwoon_step_block icon=””]Contentstrategie[/kwoon_step_block]
SEO