Met ons onderhoudspakket blijft uw website, snelveilig en up-to-date!

Het WordPress onderhoudspakket is er om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Het pakket zorgt er voor dat uw website zeer goed onderhouden blijft, elke maand weer. Uw website wordt volledig opgeschoond zonder enig verlies van gegevens.

Met dit onderhoudspakket heeft u altijd een snelle en veilige website en zijn alle onderdelen up-to-date. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over back-ups, want dit wordt allemaal voor u gedaan.

Updates
Het komt regelmatig voor dat er updates beschikbaar zijn van WordPress, plugins of van uw thema. Sommige updates kunnen zorgen voor grote veranderingen (denk aan vertaalde teksten die weer worden teruggezet naar het Engels of kleuren die weer naar de beginwaarden worden teruggezet). Wij zorgen ervoor dat elke maand alle mogelijke updates worden uitgevoerd,  zodat alles altijd up-to-date is en dat alles blijft zoals het was.

Spam
Wordpress verzamelt alle spam en slaat deze op. Wij verwijderen alle Spam die WordPress heeft opgeslagen, zodat uw website fris en ongeschonden blijft!

Database opschonen
Een onnodig volle database zorgt ervoor dat je website trager wordt. Wij legen de database zonder verlies van data. Alleen gegevens die de website niet gebruikt worden verwijderen. Zo blijft uw website snel!

Revisies
Wordpress maakt revisies aan voor elke verandering die je maakt. Dit zijn een soort van kleine back-ups van eerdere versies van onder andere pagina’s, berichten, producten enz. Deze revisies slurpen ruimte en zorgen voor een trage website. Elke keer weer. Wij verwijderen al deze revisies, zodat je website snel blijft!

Back-ups
Elke maand draaien we een back-up van de volledige database én van alle losse bestanden op de server. Zo is je website altijd veilig! Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus mocht er iets verkeerd gaan, dan kun je altijd terugvallen op deze back-ups.

Nieuwe installaties
Het komt vaker voor dan u denkt, het installeren van nieuwe plugins. Plugins zijn stukjes software die extra functionaliteit aan uw website toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwbrieven, statistieken of Google Analytics implementatie. Wij zorgen dat deze plugins op de juiste manier worden geïnstalleerd.

Uitbreiding/Veranderingen
Na de eerste weken met uw nieuwe website raakt u langzaam gewend aan alle functies en raakt u steeds meer gewend aan WordPress. Het komt vaak voor dat in maand 1 u al graag kleine dingetjes anders ziet maar zelf niet weet hoe u dit het beste kan doen. Indien u dit wenst helpen we u met al deze veranderingen, groot of klein, zoals het aanmaken van nieuwe pagina’s, nieuwe berichten, categorieën, structuur uitbreiding, slides, contactformulieren enz.

Professioneel advies
Wanneer u uw website wilt uitbreiden met bijvoorbeeld plugins, dan denken wij met u mee welke het beste zijn om te installeren en het veiligste zijn voor uw website. Plugins kunnen namelijk invloed op elkaar hebben. Daarnaast krijgt u ook advies over bijvoorbeeld de indeling/structuur van uw website welke van invloed kunnen zijn voor de ranking binnen Google.

WordPress onderhoud

Wil je meer weten?