Bij het ontwerpen van een website staan jouw wensen voorop. Ik vertaal deze wensen naar het medium internet en regel alles van begin-tot-eind. Op die manier heb je er weinig omkijken naar en kun jij je bezighouden met waar jij goed in bent!

Analyse en Onderzoek

Tijdens de eerste fase van het webdesign inventariseren wij uw wensen. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk  gesprek. Tijdens dit eerste gesprek komen verschillende vragen aan de orde:

  • Welke verwachtingen heb je van je eigen website?
  • Welke onderdelen wil je graag in je website hebben? Denk hierbij aan een fotoalbum, portfolio, nieuwsbriefmodule enzovoort.
  • Wat is de doelgroep waar je je op richt?
  • Welke uitstraling moet de website hebben?
  • Hoe belangrijk is het voor je om door potentiële, nieuwe klanten gevonden te worden via Google?
  • Wat is je budget?
  • Heb je al ideëen over een domeinnaam en hosting van je website? (Wij kunnen u deze heel voordelig aanbieden.)
  • Misschien vragen wij u naar websites die u aanspreken (of juist niet) om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het webdesign dat u voor ogen heeft.

Offerte

Voor wij aan het werk gaan met het webdesign sturen wij u een offerte. Hierin staan de wensen zoals bij stap 1 besproken en de uiteindelijke prijs op basis van uw wensen. Zo weet u duidelijk van te voren waar u aan toe bent. Mocht u tijdens de ontwikkeling van de website uw wensen bijstellen dan hoort u duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf

Ontwerp en Bouw

Nadat wij van u een akkoord hebben ontvangen, ontvangen wij van u de grafische materialen. Hieronder verstaan wij het logo, eventuele foto’s en als deze al voor handen zijn de teksten.

Testen

Als we klaar zijn met de bouw van de website ontvangt u van ons een link naar de testomgeving. Hier ziet u voor het eerst de werkende website en heeft de gelegenheid deze uitgebreid te testen.

Implementatie

Na de testfase leveren wij de website op en we verhuizen hem naar van de testomgeving naar de definitieve plek.

Ondersteuning

Nadat de website live is gezet bieden we standaard 21 dagen kosteloos ondersteuning aan voor het beheren van je website. Het is vaak zo dat als een website eenmaal live is er nog de nodige puntjes op de i gezet moeten worden. Of soms kunnen er bepaalde zaken net iets beter of makkelijker.

We proberen er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk zelf je website kunt onderhouden. Vind je dit uiteindelijk toch te lastig of kost het je te veel tijd dan kan ik je altijd nog adviseren over de extra servicemogelijkheden. Uiteindelijk heb je dan een website die uitnodigend en gebruiksvriendelijk is en goed gevonden gaat worden in Google. Een succesvolle website dus!

Bel of mail me voor een persoonlijk gesprek!