De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan? Wordt het materiaal digitaal door je aangeleverd? Wil je dat wij de teksten en het beeldmateriaal voor je website verzorgen? Gaat het om een eenvoudige ‘statische’ website of een database-gestuurde ‘dynamische’ site? Dit zijn een aantal factoren die meespelen in de kosten bij het maken van een website.
Om je te helpen een idee te krijgen welke kosten gemoeid zijn met de ontwikkeling van een website staat hieronder een globale kostenindicatie. Je kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om je wensen te bespreken en direct een globale kostenindicatie voor je website te krijgen.

Budget website

Je kiest een kant- en klaar ontwerp en binnen 24 uur kan je aan de slag met je eigen website. Wij leveren de budget website op basis van WordPress met een standaard template, zodat je de website zelf kunt beheren.

De kosten hiervoor zijn € 250,-

Kleine ondernemer / zzper

We maken een template op basis van je wensen. Wij ontwerpen en bouwen de website op basis van WordPress. Geschikt voor MKB bedrijven, consultants, zzpers enz. De website bestaat uit c.a. 5 tot 10 pagina’s, een contactformulier en eventueel een portfolio. Met het CMS-systeem kun je zelf de teksten in je website wijzigen.

Het budget wat je hiervoor moet rekenen is tussen de € 850,- en € 1250,-

Een webshop

Op basis van de Woocommerce plugin en een WordPress website ontwerpen we een webshop. Dit in een beveiligde omgeving met een koppeling naar IDEAL en eventuele andere betaalproviders.

Het budget wat je hier voor moet rekenen is vanaf € 1300,-