Twitter heeft een nieuw uiterlijk

Twitter heeft een nieuw uiterlijk

De afgelopen periode heeft Twitter grote wijzigingen gemaakt in het netwerk. Het gehele uiterlijk van profielen heeft een verandering ondergaan. Vanaf 8 april kondigde Twitter het nieuwe ontwerp al aan en sinds een aantal dagen is het profiel voor iedere gebruiker toegankelijk. Over het algemeen is Twitter visueler geworden dan voorheen en velen vergelijken het nieuwe design zelfs met Facebook.

Het nieuwe profiel heeft geen achtergrond meer, maar maakt over de gehele breedte gebruik van een header. Ook kun je een belangrijke update bovenaan je pagina zetten door deze te pinnen. Je kunt hiermee duidelijk aan je volgers laten weten wat de voornaamste inhoud van je tweets is.

Schermafbeelding-2014-05-01-om-10.46.15

Je meest populaire en opvallende tweets worden in je tijdlijn groter weergegeven. De volgerslijsten laten nu een kleinere versie van profielpagina’s zien en gebruikers kunnen daarnaast nu niet één, maar tot vier afbeeldingen toevoegen aan hun tweets en ook anderen hierin kunnen taggen. Tot slot kun je filteren welke tweets je wel en niet wil zien: normale tweets, berichten met foto’s en video’s of tweets met reacties van anderen.

Schermafbeelding-2014-05-01-om-10.59.02

Maak je nog geen gebruik van het nieuwe design? Zodra je inlogt op je Twitter-account kun je deze automatisch instellen.

You have Successfully Subscribed!

1 reactie

  1. Ik vind het mooi, maar wel groot..