Tijd tekort of gewoon een vraag?

Komt u tijd tekort voor het uitvoeren van uw social media activiteiten? Het bijhouden van de berichtgeving over uw organisatie in de social media? Of is de social media manager voor langere tijd afwezig en zoekt u een tijdelijke vervanger? MASJO Social Media Services introduceert nu de Social Media Strippenkaart.

De Social Media Strippenkaart bevat een tegoed voor een aantal uren social media marketing werkzaamheden: of het nou om ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van uw social media strategie gaat of om de dagelijkse monitoring en invulling. En of het nu Twitter, LinkedIn, Youtube, Instagram of Facebook betreft of om het even welke andere sociale netwerken en media. De strippenkaart is door u te verzilveren op het moment dat u ons nodig hebt (uiterlijk binnen 1 jaar na afgifte).

De Social Media strippenkaart is ook erg handig voor alle vragen op Social Media gebied die je snel opgelost wilt hebben. Via mail, telefoon of skype stel jij je vragen. Binnen 24 uur geef ik je het antwoord, ook weer via mail, telefoon of skype. Ik houd een strippenkaart voor je online bij, waarop ik de uren noteer.

Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *