U wilt starten met Social Media, maar weet niet hoe. Dan is dit Social Media start-up pakket ideaal voor u.

Onderstaande pakket is de opzet voor een succesvolle introductie van uw onderneming in de wereld van Social Media. We maken profielpagina’s aan voor de gewenste platforms in uw eigen huisstijl en verzorgen een eenmalige actieve benadering van uw bestaande klanten en doelgroep. Samen met u kijken we naar een manier waarop u sociale media doelgericht in uw bedrijf kunnen implementeren. U zult verrast zijn wat een leuke, winstgevende ideeën er samenhangen met het actief gebruik maken van social media.

Het Social Media Start-up pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Facebook (cover- en profielfoto, een custom tabblad voor bijvoorbeeld een contact formulier/ inschrijven nieuwsbrief, uitnodigen van contacten tot max. 2000 contacten.)
  • Twitter (achtergrond in uw huisstijl, een maand doelgroep gericht volgers krijgen)
  • Linkedin (inrichten van uw bedrijfspagina)

Wij richten deze kanalen helemaal in volgens uw huisstijl. U levert zelf alle teksten, foto’s, logo’s en video’s aan. Eventueel grafisch design wordt apart geoffreerd en gefactureerd, maar gaat altijd in overleg.

Losse onderdelen?

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.
Met het Social Media Start-up pakket bieden wij u voordeel om in 1 keer uw aanwezigheid op social media volledig in te zetten. Uiteraard is het ook mogelijk om 1 enkele profielpagina, op een van de social media platforms, door ons te laten inrichten. Wij maken het platform in uw huisstijl en zorgen we voor een eerste actieve opzet, door eenmalig uw bestaande klanten en potentiële doelgroep te benaderen. Losse onderdelen?

social media startpakket

Meer weten?