Social-Media-beheer

Het opzetten en starten van een social media campagne is al een hele uitdaging. Hoe ga je doen, met welke middelen en welke doelen stel je. Maar het beheren en onderhouden van een campagne is minstens zo belangrijk. Je kunt nog zo goed gestart zijn, dit kan allemaal teniet worden gedaan door slecht beheer en onderhoud. Hoe goed een campagne ook bedacht is, als het vervolg niet goed wordt uitgevoerd, is het allemaal voor niets geweest. Wat natuurlijk erg jammer is.

MASJO Social Media Services kan het volledige beheer en onderhoud van social media campagnes overnemen. Dit houdt doorgaans in het plaatsen van nieuwe berichten op de verschillende kanalen, interactie met gebruikers verzorgen en het creëren van nieuwe volgers. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle kanalen ingericht zijn volgens de normen van uw huisstijl.

Inrichten

We gaan vooraf bekijken, samen met u, wat het doel is en welke strategie er ingezet gaat worden. Vervolgens stellen we een contentplan op en verdelen we de taken.We maken duidelijke afspraken op wat voor manier en wat u gaat communiceren.

Uitvoering

Aansluitend gaat MASJO Social Media Services berichten plaatsen en de interactie met volgers en geïnteresseerden aan. Alles volgens de vooraf vastgelegde social media kanalen,  wijze en planning. Ook worden nieuwe volgers gezocht.

Bewaking

Door monitoring en bijsturing van de social media campagnes worden deze verder geoptimaliseerd. Tot slot zullen we u rapporteren over de voortgang, de resultaten en de mogelijke vervolgstappen om de verschillende campagnes verder te optimaliseren.

Wilt u ook dat uw social media campagnes goed beheerd en onderhouden worden? Neem dan contact op met MASJO Social Media Services, we maken graag een afspraak om te vertellen hoe wij dat voor u kunnen aanpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *