Een frustratie van veel mensen was toch wel dat je geen berichten kan inplannen via Instagram. Dit was alleen mogelijk met een vaak betaalde tool gemaakt door een derde partij. Maar nu is dat eindelijk verleden tijd dankzijn de Creator Studio van Facebook

Hoe werkt het precies?

Allereerst gaan we je instagram account koppelen aan de creator studio. Hoe je dat doet lees je hier : instagram koppelen. Daarna is het eigenlijk heel eenvoudig. Je gaat naar het content bibliotheek, klikt op “bericht maken” via het Instagram overzicht.

Dan kies je het instagram account dat je wilt gebruiken. Nu kan je het bericht samenstellen met tekst en een afbeelding. Daarna kies je voor een datum en klik je op post inplannen. Makkelijk toch? 

Het wisselen tussen profielen was een veelgevraagde functie op Instagram. Gebruikers die meer profielen bijhouden hoeven dan niet meer in en uit te loggen om foto’s met een ander account te plaatsen. Gebruikers kunnen nu vanuit de Instagram-app tussen profielen wisselen.

Vanaf deze week zullen ook gebruikers in Nederland met versie 7.15 of hoger voor iOS of Android gebruik kunnen maken van de optie. Nadat je de app hebt geüpdatet, ga je naar je instellingen en kan je een extra account toevoegen.

Zodra je dat hebt gedaan, zie je aan het icoontje met profielfoto welk account je op dat moment gebruikt.

Ik vind het zeker een verbetering van de app! Wat vindt jij
image2instagram tweede account toevoegen

Een abc-tje van personal branding.

Onderstaande infographic krijgt het voor elkaar om voor elke letter van het alfabet – de X zien we door de vingers – een tip op het gebied van personal branding te formuleren. Een greep uit het aanbod:

  • Start met bloggen en houd er nooit meer mee op.
  • Omring jezelf met invloedrijke mensen en help ze ergens mee.
  • Schakel een goede fotograaf in voor wat mooie headshots.
  • Verkoop jezelf en vat je merk samen in een slogan.
  • Vraag mensen om hun verhalen en ideeën.

infographic-personal-branding

Bron: http://feldmancreative.com

Regelmatig geef ik tips via twitter over diverse Social Media kanalen. Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van tweets met Instagram tips.