MASJO zet uw vragen graag om in antwoorden !

  • Kun jij het allemaal nog bijhouden, de snelle ontwikkelingen op het gebied van Social Media?
  • Of zie je door de bomen het bos al niet meer?
  • Wil je starten met Social Media, maar weet je eigenlijk niet hoe en waar.
  • Denk je dat je kansen laat liggen, en zou je hier meer over willen weten?

MASJO Social Media Services heeft de kennis in huis om u hierbij te helpen. Wij zetten graag uw vragen om in antwoorden. Houden je op de hoogte van de vele ontwikkelingen op he gebied van Facebook, Linkedin en Twitter.

Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken de voordelen van Social Media. Wij helpen u graag op weg met uw eerste stappen of met uw vervolgstappen. Met een goed Social Media advies behaalt u sneller uw doel, met een lager risico en tegen lagere kosten!

Waarom Social Media Advies?

Beginnen met Social Media doe je niet zomaar. Alle interactie ligt namelijk vast op internet. Een misstap is snel gezet en kan je langdurig blijven achtervolgen. Indien je Social Media als kanaal gaat gebruiken voor klantcontact, ben je eigenlijk aan het bellen met iemand terwijl de rest van de wereld mee luistert. Het is dus belangrijk om een goed gesprek te voeren! Wij geven u Social Media Advies zodat u direct een goede start kunt maken!

Waarin adviseren wij?

Naast Social Media advies voor starters bieden wij ook specifieke adviesdiensten:

Onze ervaring

MASJO Social Media Services heeft ruime ervaring is het adviseren en begeleiden van bedrijven bij hun online activiteiten. Wij werken als consultant voor een aantal grote bedrijven en MKB onderneming. Bent u starter? ook dan staan wij tegen gereduceerd tarief voor u klaar!

Gratis eerste Social Media Advies?

Ons advies is verhelderend en betaalbaar. Bel vandaag nog met ons voor een gratis eerste advies zonder verplichtingen! Of neem op deze pagina contact op.