Meer kleur in de Facebook reacties

Meer kleur in de Facebook reacties

Facebook is zoals we gewent weer van alles aan het veranderen en testen. Dit keer is het dat je de achtergrondkleur van je reactie op Facebook kan aanpassen. De kleuren werken vooralsnog alleen in de mobiele app.De test komt niet uit de lucht vallen. Sinds maart van dit jaar kunnen gebruikers posts plaatsen op Facebook met achtergrondkleuren.

Facebook laat gebruikers gekleurde achtergronden toevoegen aan reacties op berichten om deze zo meer te laten opvallen. Helaas staat vele mensen de standaard kleur aan op rood. Wil je geen achtergrond kleur gebruiken dan kan je op het minnetje of het witte vakje drukken.

Worden we blij van deze Facebook update?

Ik vind persoonlijk dat ze dit wel mogen afschaffen of standaard op wit kunnen zetten. Helaas zit ik bij degene die standaard met rood beginnen. Het blijft altijd een verrassing wat Facebook nu weer verzint.

You have Successfully Subscribed!

Over de schrijver

mascha: Mijn ambitie is om mijn online en social kennis over te dragen aan ondernemers die meer uit hun e-business willen halen. Ik maak moderne websites, realiseer social media profielen, bedenk campagnes die werken en neem daar waar gewenst de dagelijkse werkzaamheden uit handen. Door een goede aanpak zijn mijn klanten in staat meer verkeer en meer omzet te realiseren en een positief en modern imago op te bouwen.

1 reactie

  1. Mevr. Hwl STOCKX-Bertens

    13 oktober 2017
    Beantwoorden

    Zeer slecht, veel te opdringerig!!