De nieuwe regels van Pinterest

De nieuwe regels van Pinterest

Na alle veranderingen op Facebook, Linkedin en Twitter kan Pinterest natuurlijk iet achterblijven. Afgelopen maandag is er een nieuwe layout uitgerold. Met deze uitrol is niet alleen de layout veranderd, er zijn namelijk ook grote aanpassingen gedaan aan de functionaliteit. Geen hashtag meer, niet meer tweeten, niet meer liken op Facebook en je profiel beschrijving mag nog maar 160 tekens zijn. lees er meer over in de onderstaande infographic.

pinterest-changes

You have Successfully Subscribed!

0 reacties, ben jij de eerste?

 1. Veronica Cayaux

  24 oktober 2015
  Beantwoorden

  Beste,
  Sinds enige weken lukt het me niet meer om foto's vanuit mijn album op mijn I-pad op Pinterest te zetten.
  Zodra ik op het + teken heb geklikt, springt het weer weg ... Kunt u mij helpen?